Activiteiten


De overgang: veerkrachtig deze verandering door

Workshop in de bibliotheek van Spijkenisse

Vanwege een groot succes zit de workshop van 20 september 2023 al vol. De eerstvolgende mogelijkheid is op:

Datum: 2 november 2023 van 19.00u-21.00u

Schrijf je snel in via de volgende link: Workshop De overgang: veerkrachtig deze verandering door | donderdag 2 november 2023 | Bibliotheek De Boekenberg (op-shop.nl)

Powerwalk

Powerwalk is een succes. Bewegen, buiten, met elkaar….. spreekt dit je ook aan zo aan? 

Sluit dan aan. Wekelijks zijn er 1 of 2 trainingen te volgen. Meedoen is belangrijker dan prestatie. 

Powerwalk is een krachtige manier van wandelen met tussendoor spierversterkende oefeningen. 

De trainingen beginnen vanaf de parkeerplaats bij de hockeyvereniging HVS.

Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen naar info@mi-elle.nl met je naam, mobiele nummer en emailadres. Vergeet niet in het onderwerp “Powerwalk” te schrijven. Na je aanmelding krijg je toegang tot de app waarin per training kunt aangeven of je meedoet die dag, 

Tot dan!

Powerwalkingclub – Werk Samen aan je Gezondheid

Reviews

Voordat ik bij Mirelle kwam, dacht ik dat ik leed aan geheugenverlies en had ik veel kleine onduidelijke klachten zoals concentratieproblemen, een droge huid en tintelingen in handen en voeten. Het geheugenprobleem baarde me het meeste zorgen. De neuroloog heeft na uitgebreid onderzoek geconcludeerd dat ik een burn-out had, maar ik wist dat dat niet klopte. Ik ontdekte dat ik, een paar dagen voordat ik ongesteld werd, emotioneel en prikkelbaar was, en dat mijn concentratie ook in periodes in de maand slechter was. Zo kwam ik erachter dat het iets te maken had met mijn veranderende en duidelijk korter wordende cyclus. Vroeger was mijn cyclus stipt 28 dagen en nu schommelde deze tussen de 23 en 26 dagen: iets korter en het vloeien duurde ook iets korter dan 10 jaar geleden. Een klein subtiel verschil. Ik ben op zoek gegaan naar antwoorden. Mijn nicht vertelde dat ze hormoontherapie had via een overgangsconsulente en dat ben ik ook maar gaan proberen. Nu weet ik dat ik in de pre-overgang zit. Ik ben niet gek aan het worden, ben niet overwerkt en zit ook niet in een burn-out. Ik hou nu rekening met de dagen dat ik overprikkeld ben. Met de hormoontherapie ben ik ook de bovengenoemde symptomen kwijt.

- Najia (44), moeder van 2 basisschoolkinderen, werkt 40 uur per week

Ik ben blij dat ik na jaren worstelen Mirelle heb gevonden. Een luisterend oor, persoonlijke aandacht en een concrete aanpak van mijn overgangsklachten. Iedere vrouw in de overgang verdient dit.

- Anoniem

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.