Tarieven en vergoedingen


Tarieven en vergoedingen

Tarieven

De kosten voor een consult zijn:
– Eerste consult: € 127,50
– Vervolgconsult: € 85,00
– Half consult: € 42,50
– Telefonisch consult: € 20,00

Aan het einde van het consult wordt er een betaallink aangemaakt, zodat je direct de factuur kunt betalen. Achteraf ontvang je van mij een factuur, die je kunt gebruiken om in te dienen bij je eigen zorgverzekeraar.

Kun je onverwacht niet op de afspraak komen, dan vraag ik je om je via e-mail (info@mi-elle.nl) af te melden, uiterlijk 24 uur van tevoren.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een consult bij een overgangsconsulente uit het aanvullende pakket. Mi-Elle Overgangsconsulente is aangesloten bij de VVOC. Dit is een voorwaarde voor zorgverzekeraars. Op de website van Independer staat een uitgebreid overzicht van de vergoeding bij alle zorgverzekeraars. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Reviews

Voordat ik bij Mirelle kwam, dacht ik dat ik leed aan geheugenverlies en had ik veel kleine onduidelijke klachten zoals concentratieproblemen, een droge huid en tintelingen in handen en voeten. Het geheugenprobleem baarde me het meeste zorgen. De neuroloog heeft na uitgebreid onderzoek geconcludeerd dat ik een burn-out had, maar ik wist dat dat niet klopte. Ik ontdekte dat ik, een paar dagen voordat ik ongesteld werd, emotioneel en prikkelbaar was, en dat mijn concentratie ook in periodes in de maand slechter was. Zo kwam ik erachter dat het iets te maken had met mijn veranderende en duidelijk korter wordende cyclus. Vroeger was mijn cyclus stipt 28 dagen en nu schommelde deze tussen de 23 en 26 dagen: iets korter en het vloeien duurde ook iets korter dan 10 jaar geleden. Een klein subtiel verschil. Ik ben op zoek gegaan naar antwoorden. Mijn nicht vertelde dat ze hormoontherapie had via een overgangsconsulente en dat ben ik ook maar gaan proberen. Nu weet ik dat ik in de pre-overgang zit. Ik ben niet gek aan het worden, ben niet overwerkt en zit ook niet in een burn-out. Ik hou nu rekening met de dagen dat ik overprikkeld ben. Met de hormoontherapie ben ik ook de bovengenoemde symptomen kwijt.

- Najia (44), moeder van 2 basisschoolkinderen, werkt 40 uur per week

Ik ben blij dat ik na jaren worstelen Mirelle heb gevonden. Een luisterend oor, persoonlijke aandacht en een concrete aanpak van mijn overgangsklachten. Iedere vrouw in de overgang verdient dit.

- Anoniem

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.